5. Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih

21_02_2022 / 17:32h
5. Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih

Peta u nizu Kava sa Savjetom mladih održat će se u četvrtak, 24. ožujka. Tema razgovora sa članovima ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća bit će - inicijative mladih.

Peta u nizu Kava sa Savjetom mladih održat će se u četvrtak, 24. ožujka, u 18 sati, u Klubu Zona. Tema razgovora sa članovima ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća bit će - inicijative mladih. Obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

- Zainteresirani će potražiti odgovore na pitanja postoje li u Splitu inicijative mladih, mogu li mladi u Splitu biti proaktivniji i kako ih Grad može motivirati i podržati. Bit će to prilika i za saznati više informacija o načinima financiranja inicijativa kroz program Europske snage solidarnosti - najavljuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Kave sa Savjetom mladih održavaju se četvrtim četvrtkom u mjesecu te svaki mjesec članovi Savjeta mladih Grada Splita pripreme novu temu, pozovu relevantne sugovornike te svim zainteresiranima daju priliku za razmjenu informacija i stavova. Aktivnost se realizira u sklopu projekta "ZaLet Savjeta mladih" kojeg u partnerstvu provode Info zona i Grad Split, a financira se kroz program Erasmus+.