8. Kava sa Savjetom mladih: Rodna ravnopravnost

23_06_2022 / 18:32h
8. Kava sa Savjetom mladih: Rodna ravnopravnost

Osma Kava sa Savjetom mladih održat će se u Klubu Zona sat kasnije nego inače. Na neformalnom sastanku mladih, članova Savjeta mladih Grada Splita i udruga za mlade govorit će se o rodnoj ravnopravnosti.

Osma Kava sa Savjetom mladih održat će se u Klubu Zona u četvrtak, 23. lipnja, u 19 sati, sat kasnije nego inače. Na neformalnom sastanku mladih, članova Savjeta mladih Grada Splita i udruga za mlade govorit će se o rodnoj ravnopravnosti. Slobodni su pridružiti se svi zainteresirani.

- Uz kavu ćemo čuti nekoliko stvarnih životnih priča i situacija te kroz razgovor pokušati osvijestiti možda i neke vlastite stereotipe i diskriminatorne stavove. Ovo je ponovno prilika i da članovi Savjeta mladih upoznaju organizacije aktivne u ovom području te da razgovaramo o ulozi ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća - najavila je Rafaela Matić, predsjednica Savjeta mladih Grada Splita.

Kave sa Savjetom mladih održavaju se četvrtim četvrtkom u mjesecu te svaki mjesec članovi Savjeta mladih Grada Splita pripreme novu temu, pozovu relevantne sugovornike te svim zainteresiranima daju priliku za razmjenu informacija i stavova. Aktivnost se realizira u sklopu projekta "ZaLet Savjeta mladih" kojeg u partnerstvu provode Info zona i Grad Split, a financira se kroz program Erasmus+.