Kava sa Savjetom mladih: Mladi na tržištu rada

23_05_2022 / 18:30h
Kava sa Savjetom mladih: Mladi na tržištu rada

Sada već tradicionalni neformalni tematski sastanak Savjeta mladih Grada Splita otvoren za javnost iznimno se u svibnju neće održati četvrti četvrtak u mjesecu, a tema razgovora bit će - mladi na tržištu rada.

Sedma Kava sa Savjetom mladih održat će se u petak, 27. svibnja, u 18 sati, u Klubu Zona. Sada već tradicionalni neformalni tematski sastanak Savjeta mladih Grada Splita otvoren za javnost iznimno se u svibnju neće održati četvrti četvrtak u mjesecu. Svibanjska tema razgovora bit će - mladi na tržištu rada.

- U uvodnom dijelu predavanje će održati Sven Janovski ispred SKUPA, Sindikalnog kolektiva udruženih prekarnih radnica i aktivista. Za sve zainteresirane to će bit prilika da se informiraju i kritički osvrnu na položaj mladih na tržištu rada, politike zapošljavanja i diskriminaciju na tržištu rada. Kroz neformalni razgovor imat će priliku i razmijeniti stavove te sugerirati poteze kojim bi Savjet mladih, savjetodavno tijelo Gradskog vijeća, mogao doprinijeti boljem položaju mladih na tržištu rada - najavio je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Kave sa Savjetom mladih realiziraju se u sklopu projekta "ZaLet Savjeta mladih" kojeg u partnerstvu provode Info zona i Grad Split, a financira se kroz program Erasmus+.