Otvorene su prijave za konferenciju "Split, grad za mlade"

29_07_2021 / 09:42h
Otvorene su prijave za konferenciju "Split, grad za mlade"

Dvodnevnu konferenciju povodom Međunarodnog dana mladih organizira Grad Splitu u suradnji sa Info zonom, a na sudjelovanje su pozvani mladi, osobe koje rade s mladima te donositelji odluka koje se tiču politika prema mladima.

Konferencija "Split, grad za mlade" održat će se 11. i 12. kolovoza u Domu mladih. Dvodnevnu konferenciju povodom Međunarodnog dana mladih organizira Grad Splitu u suradnji sa Info zonom, a na sudjelovanje su pozvani mladi, osobe koje rade s mladima te donositelji odluka koje se tiču politika prema mladima. Prijave su obavezne putem prijavnice dostupne na poveznici na split.hr , a rok je 9. kolovoza 2021. godine.

Prioritetne teme konferencije su izrada nove gradske strategije za mlade i Savjet mladih, a ovo dvodnevno događanje bit će prilika i za predstavljanje rada udruga, umrežavanje te komunikaciju mladih i donositelja odluka. Konferencija je svojevrsni početak procesa izrade novog Gradskog programa za mlade. Također, predstavit će se novi članovi Savjeta mladih Grada Splita te projekt kojim će se podignuti kvaliteta rada tog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća.

Realizacija dijela programa konferencije sufinancirana je sredstvima programa Europske unije Erasmus+.