Split Dialogue: Sudjeluj u kreiranju lokalnih i europskih politika za mlade

27_07_2022 / 18:44h
Split Dialogue: Sudjeluj u kreiranju lokalnih i europskih politika za mlade

U sklopu inicijative Split grad za mlade, u Klubu Zona održat će se prvi Split Dialogue, a teme diskusija bit će klimatske promjene i uključivanje mladih u procese donošenja odluka.

U sklopu inicijative Split grad za mlade, u srijedu, 3. kolovoza, u 19 sati u Klubu Zona održat će se prvi Split Dialogue. Mladi će u manjim grupama i u neformalnoj atmosferi razgovarati o klimatskim promjenama i uključivanju mladih u procese donošenja odluka.

- Ovo je odlična prilika da se mladi uključe u Dijalog Europske unije s mladima i tako daju svoj doprinos procesu kojim se institucije Europske unije i tijela javne vlasti savjetuju s mladima. Mladi tako, kroz inicijativu Split grad za mlade, imaju priliku doprinijeti kreiranju i oblikovanju lokalnih, ali i europskih politika za mlade - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone i koordinator inicijative Split grad za mlade. 

Svi zainteresirani mladi mogu se prijaviti putem prijavnice na gradzamlade.hr, a više informacija o Dijalogu EU s mladima može se naći na eupita.eu.